Четвер, 28 Березня, 2024

Телеведуча Ольга Фреймут розкритикувала Сергія Притулу як можливого мера Києва

Відомий ведучий та шоумен Сергій Притула цього року вперше спробував себе у політиці, взявши участь у парламентських виборах від партії «Голос». Ходять чутки, що він є реальним кандидатом на посаду мера Києва. Повідомляє «Yes-Ternopil» з посиланням на «Наш Час».

Свої думки з цього приводу висловила колега Тернопільського Сірого Ольга Фреймут. За її словами, якщо Притула стане мером Києва, вона виїде з країни. Ольга Фреймут вважає, що у нього поганий смак. Адже незважаючи на свою дотепність, він досить дивно одягається та постійно носить штани з пасками. Справжні джентльмени ніколи так не одягаються.

Ольга Фреймут зазначає, що Притула як мер Києва погано вплине на місто, оскільки він може всю столицю розмалювати в синьо-жовтий колір, зробивши таку ж ілюмінацію, як в Китаї. Також ведучий може закрити всі красиві ресторани в Києві, залишивши натомість кафе «Випічка» та «Перепічка».

Однак, не забула Ольга Фреймут і про хороші риси свого колеги. Вона зазначила, що Сергій Притула точно не крастиме державні кошти, оскільки під час спільної роботи в «Підйомі», частину своєї зарплати він завжди віддавав дитбудинкам або людям, які цього потребують.

Варто додати, що в кінці минулого року в Києві провели опитування щодо довіри місцевим політикам і громадським діячам. Соціологічна група «Рейтинг» визначила, що найбільшою довірою в киян користуються шоумен Сергій Притула, міський голова Віталій Кличко та журналіст Дмитро Гордон.

Наразі Сергій Притула офіційно не підтверджує свої плани щодо участі в місцевих виборах. За його словами, боротьба за посаду мера Києва для нього не в пріоритеті. І він не розуміє, чому його називають ймовірним кандидатом на посаду мера столиці. Шоумен вважає, що зараз є більше важливіших справ, ніж мірятися рейтингами один з одним.

.,.,.,.