П’ятниця, 29 Березня, 2024

Сергій Притула йде на вибори

Цьогорічні вибори у Верховну Раду зібрали багатьох представників українського шоу-бізнесу. Про свій намір балотуватися у народні депутати заявив популярний телеведучий з Тернополя Сергій Притула. Повідомляє «Ternopil.yes».

Декілька днів тому шоумен зробив заяву на своїй сторінці в соціальній мережі. Сергій Притула приєднався до політичної сили «Голос» під керівництвом Святослава Вакарчука.

За словами тернополянина, він йде в парламент не для того, щоб заробити статки, оскільки відчуває себе досить заможною людиною. Його головна мотивація – це команда, з якою Сергій Притула йде на вибори.

Телеведучий поділився враженнями і зазначив, що він не хотів би покидати свою зону комфорту. Однак, він хоче бути корисним країні та людям. Спонукала Сергія Притулу на такий рішучий крок довіра та підтримка його прихильників.
В той же час шоумен запевнив, що в новій команді політичної партії «Голос» не буде людей старої системи та підтримки олігархів. Балотуватиметься тернополянин під номером 30.

Варто додати, що за інформацією останніх соціологічних досліджень партія «Голос» може подолати обов’язковий п’ятивідсотковий бар’єр, щоб увійти в оновлений парламент.

.,.,.,.