Четвер, 28 Березня, 2024

Битва за дебати триває: Зеленський записав нове відеозвернення

Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до Петра Порошенка, в якому відповів на заклик чинного президента прийти на дебати.

Про це повідомляє «Yes-Ternopil» з посиланням на інтернет-видання «Українська правда».

Це відеозвернення оприлюднене на його сторінці у Facebook.

Він звернувся до свого опонента з певними вимогами, в яких зазначив посадити тих, хто причетний до вбивства активістки Катерини Гандзюк, звільнити полонених українських моряків, що знаходяться в Росії та не шукати його на каналах. Володимир Зеленський додав, щоб президент перейшов від слова «я почув» до «я зроблю». Кандидат в президенти сказав Петрові Порошенку зробити це і підкреслив, що то його справи. У своєму зверненні Володимир Зеленський використав парадоксальне твердження, що шоумен може стати президентом, а президент, що став шоуменом є прикрістю.

Зазначимо, що Петро Порошенко у неділю 14 квітня о 14:00 прийшов на НСК «Олімпійський» і закликав прийти туди свого опонента. Володимир Зеленський сказав, що з’явиться на стадіон 19 квітня о 19:00. Це збігається із часом офіційних дебатів на суспільному мовнику. Чинний президент вказував, що цього дня може з’явитись на НСК «Олімпійському» в ту годину, яка не співпадає із часом проведення дебатів у телестудії «Суспільного».

Нагадаємо, що Петро Порошенко запросив Володимира Зеленського на дебати на телеканал ICTV, а саме на програму «Свобода слова», яка буде в ефірі о 22:30. Це він офіційно анонсував у своєму Telegram-каналі. На програму запрошені обидва кандидати.

Петро Порошенко закликав з’явитися в ефір ICTV і пояснив, що дебати не є страшним явищем, адже це відповідальна дія. Чинний президент відповів, що чекатиме Володимира Зеленського і надалі запрошуватиме на дебати, якщо його опоненту не вдасться приїхати.

.,.,.,.