Четвер, 28 Березня, 2024

Анатолій Гриценко наголосив на прозорості у виборах

19 лютого на Тернопільщину приїздив кандидат у президенти Анатолій Гриценко, який зустрівся з виборцями у Чорткові і дав прес-конференцію. Він розповів, що саме готовий впроваджувати у реформування держави та покращення рівня життя українців.

Про це повідомляє «Yes-ternopil» з посиланням на сайт міста «0352.ua».

Лідер партії «Громадянська позиція» вказує на те, що потрібно налагодити адекватний діалог між людьми та керівництвом країни за принципом «громадянин-глава держави».

Анатолій Гриценко докладніше розповів про завдання політичної програми, основа яких полягає у розбудові держави прогресивною молоддю. За словами політика, це є запорукою успіху і його мотивацією іти на п’ятирічний термін.

Анатолій Гриценко готовий відкрито працювати з молоддю та впроваджувати чесну судову систему. Він має наміри знищити «гідру» корупції та поставити на розгляд питання про повернення до України Криму і Донбасу.

Ціллю Анатолія Гриценка є налагодження роботи Антимонопольного комітету, а відтак розвиток та захист малого і середнього бізнесу. Він зазначає, що має бути закон, перед яким усі підприємці стануть рівними. Політик підсумовує, що без посягань контролюючих органів бізнесмени зможуть розвивати свій бізнес в Україні і заручати капіталовкладення іноземних інвесторів.

На запитання людей про захист від агресора Анатолій Гриценко відповідає, що зробить оборону держави на кількох рівнях. Він готовий зробити безпризовну професійну контрактну армію та створити військовий резерв. Політик є ініціатором створення децентралізованої територіальної оборони на місцях, де братимуть участь військові, що готові захищати свої село, місто, район.

Лідер партії «Громадянська позиція» закликає, аби всі кандидати в президенти мали доступ до реєстру виборців. Це має забезпечити прозорість як висуванця на пост глави держави, так і команди обранця.

Додамо, що Анатолій Гриценко пропонує провести дебати, щоб люди почули усе з уст кандидатів у президенти в прямому ефірі, а не з бордів і реклам. Це дозволить виборцям зробити свідомий вибір.

.,.,.,.