Вівторок, 19 Березня, 2024

Волонтер готовий стати головою Тернопільської ОДА

24-річний волонтер-доброволець обіцяє за шість місяців перетворити Тернопільську область на українську Швейцарію. Про свої наміри Андрій Козак заявив на своїй сторінці в соціальній мережі. Повідомляє «Yes-Ternopil».

Чоловік звернувся з пропозицією до президента Володимира Зеленського призначити саме його головою Тернопільської облдержадміністрації. Андрій Козак вважає, що він може справитися з обов’язками керівника області та за короткий період часу зробити те, що не змогли його попередники.

За фахом волонтер вчитель-історик і з самого початку підтримував кандидатуру Володимира Зеленського. Однак, ситуація в країні змусила його змінити погляди на сьогодення. Андрій Козак заявив, що він більше не може мовчати та дивитись як «слуги народу» псують чесне ім’я президента, продовжуючи політику так званих попередників.

Волонтер зазначив, що готовий взяти на себе обов’язки голови Тернопільської ОДА. Якщо його призначать на посаду, Андрій Козак обіцяє привести у свою команду молодих та освічених людей до 30 років, які мають велике бажання працювати. В той же час ті, хто раніше обіймав високі посади в Тернопільській ОДА не матимуть жодного шансу потрапити в його команду.

Андрій Козак запевняє, що він знає як зупинити масовий виїзд молоді у Польщу та інші європейські країни та як залучити кожного місцевого жителя до участі в змінах у області. Також волонтер має намір перетворити Тернопільщину на успішний туристичний регіон.

Доброволець у своєму пості зазначив, що гарантує наведення порядку в області у місячний термін. Зокрема, він запевнив, що через 6 місяців Тернопільщина перетвориться на справжню Швейцарію. Щоправда, претендент на посаду керівника облдержадміністрації не зазначає, яким чином він досягатиме поставлених цілей.

Нагадаємо, в суботу Ігор Сопель написав заяву про звільнення з посади керівника Тернопільської ОДА за власним бажанням. В той же день Володимир Зеленський прийняв відставку керівника області.

.,.,.,.