Четвер, 28 Березня, 2024

Тернополян запрошують на тренінг по протидії маніпуляціям

Як повідомляє yes-ternopil. з посиланням на Doba, напередодні виборів політикою починають цікавитися всі, навіть ті, хто зазвичай намагається триматися осторонь цієї теми. І не дивно, адже політична реклама з’являється повсюди на біл-бордах, на телебаченні, на радіо і навіть у поштових скриньках. Проте, як і належить рекламі, уся ця інформація сповнена великі кількості перебільшень і перекручення фактів.

Як же відрізнити правдиву інформацію від неправдивої і не піддатися на продумані маніпуляції думками виборця. Для цього потрібно краще розібратися у виборчих технологіях, якими користуються політтехнологи. Проте розбиратися у цьому справа не надто легка і займає вона багато часу. У такому випадку краще було б отримати якусь вибірку корисної і актуальної інформації замість того, щоб повністю занурюватися у незнайому тему.

Саме така можливість з’явилася у тернополян. 10 листопада 2018 року у Тернополі відбудеться «Політична академія», де навчатимуть політичної обізнаності.

Спікером заходу стане відомий експерт, правозахисник, координатор міжнародних проектів Юрій Танасійчук. Під час цікавого спілкування лектор розповість, як дізнатися, що вами маніпулюють, як вберегтися від маніпуляцій, як вирізнити маніпуляції політиків від правди, які є виборчі технології.

Захід відбудеться у готель «Авалон», за адресою просп. С. Бандери, 2. Початок заняття о 10.00. Участь у заході безкоштовна. Для того щоб взяти участь у навчанні, необхідно зареєструватися на сторінці події у Facebook.

Знання отримані під час тренінгу будуть корисними не лише у політичні сфері, адже маніпулювання свідомістю поширений спосіб керування людьми. Маніпуляції трапляються у всіх сферах людської взаємодії, в торгівлі, ділових і навіть особистих стосунках. Критичне мислення, про яке і йтиметься на лекції, є основним способом протидії маніпуляціям.

.,.,.,.