П’ятниця, 29 Березня, 2024

«Будьте мужиком»: Порошенко записав повторне звернення до Зеленського

На днях переможець першого туру президентських виборів Володимир Зеленський записав відеозвернення до чинного гаранта Петра Порошенко з закликом взяти участь у дебатах. Відповідь з боку другого учасника президентських перегонів не забарилася. Повідомляє «Ternopil.yes».

Одразу ж на другий день після відеозвернення свого опонента Петро Порошенко погодився взяти участь у теледебатах на території НСК «Олімпійський». Сьогодні ж 5 квітня з боку чинного президента опублікували новий відеоролик, у якому Петро Порошенко, звертаючись до Володимира Зеленського, зазначає, що дебати є нормальною політичною традицією і тому конкурент не повинен їх боятися. Гарант наголошує, що не потрібно шукати причин і умов, чи якесь прикриття, щоб відмінити дебати.

«Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю!», – підсумував Порошенко.

Варто додати, що сьогодні лідери президентських перегонів здавали аналізи на вміст заборонених речовин, оскільки раніше у своєму зверненні Володимир Зеленський зазначив про необхідність проходження кандидатами у президенти обов’язкової медичної експертизи, тому що країні потрібний здоровий президент. 

Вранці Петро Порошенко і Володимир Зеленський здали аналізи. Чинний президент проходив медичне обстеження в НСК «Олімпійський», де у нього брали кров представники чотирьох медичних установ – двох приватних та двох державних. В той час як Володимир Зеленський зупинив свій вибір на приватній клініці «Євролаб». В обох кандидатів аналізи показали відсутність будь-яких психоактивних речовин.

Однак, щодо лідера «95 Кварталу» виник невеликий скандал. Володимир Зеленський виклав на своїй сторінці в соціальній мережі результати дослідження датовані 2 квітня. Згодом Лабораторний центр «Євролаб» опублікував вибачення,  у яких вказав, що помилка виникла внаслідок неуважності та хвилювання працівника, який помилився із зазначенням дати в результатах обстеження.

.,.,.,.