П’ятниця, 29 Березня, 2024

«Форум єдності» зорганізував тернополян для підтримки Петра Порошенка

24 лютого у Палаці культури «Березіль» зібралось багато люду: політики, волонтери, історики, культурні діячі, військовослужбовці, підприємці. Вони виступили на захист Петра Порошенка, бо впевнені у правильності його рішень щодо розвитку України і надалі бачать його президентом.

Інформує про це «Yes-ternopil» з посиланням на інтернет-видання «Файне місто Тернопіль».

Військовослужбовець Сергій Лучкін вказав на важливість створення єдиної помісної церкви, реформування у військовій сфері, збільшення кількості україномовного вмісту на радіо та телебаченні, створення безвізового режиму. Він підкреслив, що військовослужбовцем зараз бути престижно, адже для них підвищуються пенсії. Також він додав про те, що Порошенко вірить у перемогу України на чолі з чинним президентом.

Оксана Білозір вказала, що сьогодні знаходимось на потужній хвилі довіри та міжнародної солідарності з Україною, тому маємо втілювати уже розпочаті реформи. Вона розповіла, що Угода з Європейським Союзом про асоціацію та зона вільної торгівлі між Україною та ЄС відкрили нові можливості. Це полягає в тому, що половина українського експорту іде в Європу.

Оксана Білозір наголосила на реформі децентралізації, що показала потенціал громад та допомогла залучити додаткові кошти для розвитку. Також додала про підтримку зі сторони НАТО, адже військові з Великої Британії, Канади, Сполучених Штатів Америки надають нашим бійцям потужну військову техніку.

Однодумці Петра Порошенка, що зібрались на форумі, зазначили, що підтримають його на виборах. Вони вбачають у цьому правильний шлях для України, що можливий з таким Головнокомандувачем держави.

.,.,.,.