П’ятниця, 29 Березня, 2024

Депутати ТМР проголосували за виділення землі дружині Олександра Башти

Тернопільська міська рада дивує. Після низки вдалих соціальних, транспортних, інфраструктурних рішень, депутати вирішили проголосувати за власні, вибачте «шкурні» інтереси.

Як повідомляє yes-ternopil.com, справа в тому, що депутати вирішили підтримати рішення про виділення ділянки землі дружині найбільш скандального депутата міськради Олександру Башті. Дружину звати Ірина і саме вона стала власницею земельної ділянки площею 0,4084 гектара на вулиці Глибока Долина, 14 в мікрорайоні Кутцівці для ведення присадибного господарства.

Як вважає Олександр Башта депутати лише відновили «історичну справедливість», адже ця земля колись вже належала сім’ї його дружини, але радянська влада «реквізувала» її. Щоправда депутат забув нагадати, що поряд з цією ділянкою знаходиться будинок депутата на 240 квадратних метрів, який, до речі, теж записаний на пані Ірину.

Що цікаво – це питання стояло порядку денному міськради вже рік. Але ніяк не вдавалося набрати потрібної кількості голосів. Перший раз проголосувало 17 осіб, другий і третій 19. Лише цього разу вдалося набрати 28 «за».

Нагадуємо, Олександр Башта деякий час назад прославився на всю країну і продемонстрував ставлення чиновника до органів поліції всьому світу, де він бився і тягав за форму їх представників. Бійка переросла у кримінальне провадження. Депутат стверджує, що поліція його спровокувала й винним себе у тій ситуації не вважає. Наразі депутату в суді зачитали лише обвинувальний акт. Наступне засідання відбудеться в середині грудня.

Отже, народні обранці місцевого значення дозволяють собі влаштовувати бійки, критикувати роботу поліції, простягати руки до патрульних, а також під шумок оформляти на себе (вибачте на дружину, щоб виборці не помітили) землю. А як ви оцінюєте такі їх дії тернополяни?

.,.,.,.