П’ятниця, 29 Березня, 2024

Народний депутат з Тернопільщини розкритикував владу

Андрій Богданець – депутат з Тернополя висловив незгоду з діями Кабінету Міністрів. Повідомляє «Yes-Ternopil». Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

Андрій Богданець критично оцінив рішення уряду спрямовані на боротьбу з коронавірусною інфекцією. На думку депутата, подібні рішення негативно впливають на економіку країни та життя простих громадян. Він вважає, що неправильно забороняти виїзд закордон українцям на сезонні роботи.

Адже лише за минулий рік українські заробітчани переказали 15,8 мільярдів доларів, що становить більш як 10 відсотків ВВП. Такі заборони не лише зменшать надходження у бюджет, але й порушать конституційні права людини. Андрій Богданець зазначив, що неправильно дозволяти торгівлю в закритих приміщеннях і в той же час забороняти роботу ринків, де відбувається торгівля на відкритому повітрі. Адже через це страждають прості українські фермери, які своїми силами вирощують продукцію.

В той же час великі торговельні мережі продовжують працювати у звичному режимі, а малі підприємці змушені вже який місяць існувати без жодних доходів.

Варто додати, що нещодавно народний депутат задекларував свої доходи за минулий рік. Відповідно до електронної декларації Андрій Богданець не має у власності ні автомобіля, ні житла. В той же час  він задекларував готівку в розмірі 52 тисячі доларів.

На попередньому місці роботи в ПАТ «Птахофабрика» народний обранець за рік заробив всього лиш 69 210 гривень. У власності представника Тернопільщини знаходиться невелика земельна ділянка площею 0,06 га.

В той же час в січні цього року Андрій Богданець погасив заборгованість в сумі 160 тисяч гривень. Вкінці цього ж місяця народний депутат продав свою автівку за 750 тисяч гривень. Подивимось, які статки заробить представник Тернополя за рік депутатства.

.,.,.,.