П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чи варто тернополянам купувати підвісні крісла для дому

Підвісні крісла стали модним трендом для інтер’єру будинку чи квартиру, адже вони придають затишок та оригінальність дому. Підвісні крісла бувають різних видів – у формі кокона, кулі, гамака чи гойдалки. В інтернет-магазині підвісне крісло купити можна не виходячи з дому.

Що варто знати, перш ніж купувати підвісне крісло

Підвісні крісла можна встановлювати як на подвір’ї будинку, так і всередині квартири. Купуючи предмет інтер’єру, варто знати нюанси розміщення та встановлення підвісних елементів.

Перш за все, кріплення крісла залежить від міцності стелі. Так, в будинках старої побудови не рекомендується встановлювати підвісні крісла, в такому випадку варто зупинитися на кріслах-коконах, які мають стійку стінку-опору.

Якщо ж у вас у квартирі гіпсокартонна чи підвісна стеля, кріпити до неї підвісні крісла не можна, оскільки конструкція розрахована на великі навантаження і стеля може не витримати.

Підвісне крісло відзначається міцністю та стійкістю, оскільки плетіння зазвичай виготовляють лише з міцних матеріалів – мотузок, щільних тканин чи бамбуку. Крісла-гойдалки виглядають стильно в будь-якому інтер’єру. Завдяки великому вибору на ринку можна підібрати крісло будь-яких відтінків та форм.

Де замовити підвісне крісло в Тернополі

Великий вибір підвісних крісел різних форм та конструкцій представлений в інтернет магазин Каппоне. Тут можна придбати підвісне крісло-гойдалку, підвісну люльку, крісло-гамак та підвісну качелю-кокон.

Наприклад, підвісне крісло-качеля чудово підійде для дитячої кімнати, балкону, вітальні чи саду. Воно стане улюбленою розвагою для дітей та дорослих. Качеля прикріплюється до стелі, дерева чи балки в саду. Каркас крісла-качелі виготовлений з металічних труб, до того ж він прикрашений декоративним плетінням з бавовняної мотузки. Варто додати, що крісло здатне витримувати навантаження до 150 кілограмів.

В інтернет-магазині Каппоне можна підібрати стильний плед для підвісного крісла чи гамаку. Тут можна красиві пледи купити недорого для спальні чи дитячої кімнати. Тепле покривало надасть комфорт вашому інтер’єру та зробить затишними холодні зимові вечори.

Магазин здійснює доставку в будь-яке місто України. Окрім цього при виникненні труднощів, ви можете зв’язатися з менеджерами, які з радістю нададуть відповідь на всі запитання. Розрахуватися за покупки можна картою, за допомогою додатку Приват24 чи накладним платежем. Якщо ж ви бажаєте якнайскоріше отримати замовлення, в інтернет-магазині радять скористатися послугами Нової пошти.

.,.,.,.