Вівторок, 19 Березня, 2024

Сукня для свята: як вибрати і що в тренді?

Літо. У розпалі веселі вечірки на свіжому повітрі, відкладені через карантин сімейні торжества. Зовсім скоро почнеться пора весіль. Оновлювали в цьому році гардероб? Або знову прийдете на свято в старому вбранні і будете ховатися за подругами на групових селфі? Пора на шопінг: в Dressa є коктейльні та вечірні сукні і комплекти розмірами від 40 до 66.

Залиште чорне на зиму

Влітку велика частина свят перетікає на вулицю, в темряві чорне зіллється з пейзажем, і ви станете невидимкою. Вибирайте сукні і брючні комплекти пастельних відтінків: бежеві, світло-жовті, світло-блакитні, рожеві, перлинні. Актуальними є комбінації білого з пастельними тонами, контрастні вставки насичених кольорів.

Врахуйте, де буде проходити торжество. Для нічного клубу біле вбрання вибирайте виключно для wow-ефекту: частинки відбілювача в тканині відбивають світло зміненої хвилі ультрафіолету газорозрядних ламп. Ваше плаття або блуза будуть світитися без люмінофорів. Якщо в планах спокійний вечір, підберіть будь-який кольоровий наряд.

1

Не бійтеся нових тканин

Штапель і ситець залиште для шопінгу. Прошва непогано виглядає на денних сімейних зустрічах. Для вечірніх заходів вибирайте натуральний і штучний шовк, шифон, органзу, фатин, мережива.

Зверніть увагу на високотехнологічні тканини:

  • шовк армані – лягає м’якими складками, красиво переливається в складках суконь на запах, блузок з бантами;
  • бенгалін – тонка легка шовкова тканина, що не просвічується, хороша в розкльошених спідницях і широких фантазійних рукавах;
  • креп-дайвінг – м’яке полотно, що поєднує переваги трикотажу і тонкість шовку, хороший для воланів, драпіровок, складок, легких моделей трапецієподібного крою;
  • креп-шифон – тонка, практично непрозора тканина, витримує нанесення яскравих принтів;
  • трикотаж з паєтками – блискуча декорація знову в моді, з такої тканини шиють ошатні концертні сукні.

Фасон по фігурі

Сукня в першу чергу має бути комфортною. У вас ідеальна фігура – для неформальних вечірок можете дозволити собі шикарний комбінезон, сукню-футляр, смок, бебі-долл, міді, що облягає.

Якщо фігура далека від досконалості, вибирайте плаття і костюм, що приховують недоліки. У цьому сезоні актуальні сукні А-style, туніки-трапеції, довгі сукні з розрізом на талії і на запах.

.,.,.,.