П’ятниця, 29 Березня, 2024

Пральна машина з фронтальним завантаженням EW6F4R28B: новий лідер у домашньому пранні від компанії Electrolux

Фронтальні пральні машини користуються величезною популярністю в Україні. Тому асортимент подібних моделей у кожного виробника техніки величезний. Щоб виділитися та привернути увагу до своїх апаратів, бренди додають корисні технології, котрі підвищують якість прання, спрощують контроль та зменшують витрати. Одним з лідерів у впровадженні інновацій є шведська компанія «Електролюкс».

Пральна машина з фронтальним завантаженням EW6F4R28B від Electrolux вважається однією з найпопулярніших в асортименті даного заводу. Ми вирішили з’ясувати, які інновації заховано в її корпусі, та завдяки чому інженери спрощують життя мільйонам господинь.

Топ фішок Electrolux EW6F4R28B

6

Модель EW6F4R28B є повноформатною пральною машиною шириною 600 і глибиною 547 мм. Максимальна вага її завантаження 8 кг, а при віджиманні вона може розганятися до 1200 обертів. Це стандартний за сучасними мірками набір можливостей для побутової пральної машини. Але Electrolux є чим здивувати своїх користувачів.

У цьому девайсі встановлено цілий ряд унікальних технологій:

  • система SensiCare – інтелектуальна функція, яка підлаштовується під вагу завантаження та не допускає надмірного прання одягу. Таким чином, речі довше зберігають свій первинний зовнішній вигляд, колір та форму;
  • система попереднього замочування SoftPlus. Вона дозволяє рівномірно розподілити кондиціонер на всю білизну та не пропустити жодного волокна;
  • опція Eco TimeManager дозволяє адаптувати процес прання під ваш графік. Навіть серйозне зменшення часу не відбивається на якості прання, оскільки машинка повністю оптимізує усі процеси;
  • технологія Fuzzy Logic – датчики всередині барабану сканують одяг і визначають тип забруднень, наповненість баку, жорсткість води, обрану програму. На основі зібраних даних вони коригують роботу для досягнення максимально ефективного результату.

Пральна машина Electrolux EW6F4R28B – інтелектуальна та самостійна техніка, що під час кожного завантаження допомагає користувачеві задати правильні параметри прання. Але навіть якщо ви помилитеся, пристрій сам скорегує режим та видасть відмінний результат.

Пара як основний елемент дбайливого прання

7

Компанія Electrolux однією з перших додала функцію парової обробки у свої пральні машини. Використання пари помітно підвищує якість прання та дозволяє позбутися такої настирливої проблеми, як складки. Пара робить тканину слухнянішою, а складки при обертанні в барабані починають самостійно розгладжуватися.

Крім цього, у пари є ще одна корисна функція – знищення бактерій на поверхні одягу. Справа в тому, що нагріта пара має температуру більше 150 градусів Цельсія. Отже, ті бактерії та мікроби, які не загинули під час прання в гарячій воді, повністю знищуються парової обробкою. Це дуже зручно та екологічно – навіть не потрібно звертатися до хімчистки.

Двигун та енергоефективність

7

 

 

Окремої уваги заслуговує привід даної машини. Тут встановлено інверторний мотор на постійних магнітах. При невеликих габаритах він має високу потужність та низьке енергоспоживання. Машина належить до класу А+++ та споживає на 20% менше енергії, ніж машина класу А.

Уважно оцінюйте інтелектуальні функції пральної машини під час купівлі. З технологічними помічниками прати набагато вигідніше та приємніше.

.,.,.,.