П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як допомогти дитині без проблем освоїти шкільну програму

Для багатьох батьків початок навчального року є справжнім випробуванням. Адже знову розпочинаються уроки та домашні завдання, які вимагають неабияких сил та терпіння не лише дітей, а й їхніх батьків.

Як виробити в дитині самостійність та лідерські якості, що дозволять успішно навчатися в школі

Академія інтелектуального розвитку SMARTUM створена, щоб допомогти учневі успішно освоїти шкільну програму та привити дитині любов до навчання. На сайті можна ознайомитися з основними методиками та процесом навчання у закладі.

Навчання в Академії проходять за наступними програмами: спідкубінг, розвиток пам’яті, навчання читанню, розвиток швидкості читання та ментальна арифметика. Після завершення курсу дитина отримує спеціальні свідоцтва та сертифікати. При цьому записатися на пробний урок можна абсолютно безкоштовно. Представництва Академії працюють в багатьох українських містах, карта де є філії навчального закладу представлена на сайті.

Методика розвитку дитини спідкубінг: що це таке та як впливає на розвиток дитини

Спідкубінг являє собою метод швидкісного складання кубика Рубика, який є своєрідним тренажером логічного мислення. Заняття проводяться для дітей віком від 7 років. Сучасна методика має чимало переваг для успішного розвитку дитини. Перш за все, спідкубінг позитивно впливає на зорову пам’ять. Дитина, складаючи кубик, вивчає різноманітні техніки збірки.

Також методика чудово розвиває розумову активність школяра, завдяки постійному пошуку вирішення головоломок, логічних прикладів та ребусів. Складаючи кубик, дитина навчається самостійно шукати шляхи вирішення проблем та приймати правильні рішення. Варто додати, що саме кубик Рубика визнаний найпопулярнішою головоломкою тисячоліття.

Не менше значення має розвиток дрібної моторики дитини. Складаючи кубик, школяр постійно використовує пальці рук і таким чином розвиває обидві півкулі головного мозку, що безпосередньо впливає на мовлення, жестикуляцію та вимову.

спидкубинг

Сучасна методика спідкубінгу неабияк впливає на логіку дитину, що пригодиться їй не лише в шкільному житті, а й в подальшому дорослому житті. Кубик Рубика дозволяє школяру навчитися вибудовувати послідовність дій, виявляти причини та наслідки, що приведуть в кінцевому результаті до вірних рішень.

Незважаючи на свою складність, гра дає дитині розвинути в собі такі особисті якості як вміння находити вихід із непростої ситуації та наполегливість. Щоб скласти правильно кубик, дитині нерідко доводиться витрати на це чимало часу, збираючи заново Рубик, що вчить дитину посидючості. 

Більш детально про переваги методики спідкубінгу можна дізнатися на сайті SMARTUM.

.,.,.,.