П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як зробити свою оселю комфортною та безпечною

При купівлі нової квартири чи проведення ремонту в своїй оселі виникає питання як вибрати двері, які не лише вбережуть від зазіхань злодіїв, а й створять красу та комфорт для господарів.

На українському ринку вже давно популярністю користуються двері білоруського виробництва. Бренд «Двері Білорусі» https://dveribelorussii.com.ua/map/ternopol/ широко відомий на європейському просторі, загалом лише в Україні є 135 офіційних представництв компанії. На сьогоднішній день представництва фірми відкрили і в Тернополі. Так, «Двері Білорусі» можна знайти на вулиці 15 Квітня, 15 А та вулиці Військової дивізії Галичина, 15 А.

В чому ж секрет популярності компанії. Перш за все, це якість та високий рівень безпеки. Варто додати, що всі двері компанії виготовляють з якісної сталі. Вхідні двері відрізняються між собою за ступенем захищеності від злому. Тому, якщо ви прагнете якнайнадійніше забезпечити свою оселю та рідних, спеціалісти радять обирати двері з найвищим ступенем стійкості від злому. Також продукція відрізняється за класами: економ, середній клас та преміум, через що кожен покупець може обрати двері відповідно до свого доходу. 

Слід зазначити, що «Двері Білорусі» спеціалізуються не лише на вхідних дверях, а й на міжкімнатних. Саме міжкімнатні двері є важливим інтер’єром житла. На вибір покупця представлений широкий асортимент масиву, з якого можуть бути виготовлені двері. Це, зокрема і дерево, шпон, екошпон та біла емаль. Спеціалісти салонів радять звернути увагу покупцям на матеріал екологічний шпон, який ідеально підходить для кімнатних інтер’єрів. Основним плюсом дверей з екологічних матеріалів є хороша звукоізоляція та доступна ціна.

Продукція компанії відповідає усім вимогам якості завдяки довговічності, що є звичайно не останньою характеристикою при виборі дверей, якісній звукоізоляції та фурнітурі.

Салон компанії в Тернополі має свій офіційний сайт, на якому можна ознайомитися з товарами і не виходячи з дому обрати двері, які підходять саме вашій оселі та звичайно дізнатися ціну обновки. Якщо ж ви не можете визначитися з вибором чи потрібна консультація спеціаліста, в онлайн режимі на сайті є можливість задати запитання експерту. Додатково можна викликати замірщика, який професійно визначить розміри майбутніх дверей. Для найвибагливіших та креативних клієнтів на сайті компанії є розділ «дизайнерські двері», де можна обрати оригінальні та не схожі на інші міжкімнатні двері.

.,.,.,.