П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як зробити стильний ремонт маленької квартири в Києві

Навіть невеличку квартиру можна перетворити на затишну та стильну оселю, вдало підібравши дизайн та інтер’єрні рішення. Адже невелика за площею квартира має ряд беззаперечних переваг серед яких низька вартість комунальних послуг, житло подібного формату є ідеальним варіантом для молодої сім’ї.

Правильне планування ремонту квартири

Облаштувати вдома гарний та стильний простір на досить невеликій площі допоможе ремонт квартир Київ. При цьому варто дотримуватися декількох ключових порад.

  • Перш за все це вибір стилю інтер’єру. Оскільки квартира є маленькою, потрібно з користю використовувати буквально кожен її сантиметр. Найкраще для невеликого житла підходить мінімалістичний стиль, скандинавський чи сучасний;
  • Правильне розпланування простору і ремонт квартири. Продумане зонування у квартирі дозволить візуально збільшити площу помешкання та вигідно виділити зону кухні, відпочинку і сну;
  • В компактних квартирах варто використовувати світлі відтінки. Давно відома істина, що пастельні та світлі відтінки візуально роблять кімнати просторішими. До того ж їх легко поєднувати з іншими кольорами, використовуючи один з відтінків як основу;
  • Важливу роль у плануванні квартири відіграють системи зберігання. Наприклад, це можуть бути вбудовані шафи, шафи-купе чи приховані системи. Також можна використовувати предмети інтер’єру з подвійним призначенням – диван-трансформер, крісло-ліжко, шафа-ліжко та інші.

Замовити ремонт квартири в Києві

Якщо ви бажаєте правильно розпланувати площу квартиру відповідно до ваших інтересів та побажань, варто звернутися за допомогою до дизайнерів. Адже планування простору потребує професійних знань. До того ж самостійно можна зробити чимало помилок, що призведе до додаткових витрат з сімейного бюджету.

NEWSTROY протягом багатьох років успішної роботи завоювала любов та довіру клієнтів. Компанія спеціалізується на ремонт квартири Київ «під ключ», проведенні ремонтних робіт у приміщення, офісах, дизайні та виконанні різних видів будівельних робіт.

На сайті NEWSTROY можна переглянути розцінки з детальним описом робіт, або ж спробувати самостійно розрахувати приблизну вартість ремонту за допомогою спеціального онлайн-калькулятора.

Наприклад, ремонт «під ключ» в новобудові включає в себе: прокладку електромережі, монтаж системи водопостачання, штукатурні, гіпсокартонні, малярні та плиточні роботи, фарбування, поклейку шпалер, облаштування підлогового покриття та установку сантехнічної фурнітури.

Якщо у вас виникають питання пов’язані з проведенням ремонту, спеціалісти компанії з радістю нададуть кваліфіковані поради.

.,.,.,.